Ontdek de Ardennen op de racefiets…

De Ardennen staan bekend om het brede scala aan (buiten-)sportactiviteiten die er beoefend kunnen worden: Survivalarrangementen, klimmen-abseilen, kanoën, mountainbiken…etc. etc. Vanaf maart 2014 heeft C&P Buitensport een nieuwe manier om de Ardennen te ontdekken namelijk op een gehuurde racefiets: ontelbare mooie landwegen, fijne klimmetjes en prachtige afdalingen, of de rustige Ravel fietspaden kortom voor elk niveau een geschikte tocht te maken. Ideaal voor de mountainbikers die eens een keer op de weg willen rijden of diegenen die geen eigen wegfiets hebben of mee kunnen nemen.

Zoekt u veel uitdaging, wat dacht u van een stukje Luik-Bastenaken-Luik, of een klim van de eerste categorie in La Roche, misschien wel de La Redoute?

Is dit nog een stapje te ver dan beginnen we op het o zo mooie Ravel fietspad naar Bastogne of Wiltz(Luxemburg), deze oude spoorlijn is sinds 2007 geasfalteerd en hierdoor omgetoverd in een prachtige en erg rustige fiets route door de Ardennen.

Wij hebben de volgende modellen racefietsen voor de verhuur: het heren model de Ridley Fenix en de Ridley Liz speciaal voor dames. Hier vindt u de fiets verhuur tarieven.

Beide modellen zijn zowel geschikt voor een beginnend fietsers als de meer ervaren toerrijders. Als u wilt kunnen we met u een mooie route samenstellen, geschikt voor het gewenste niveau.

Racefiets verhuur

Wij hebben 8 racefietsen in de verhuur. Ons materiaal wordt regelmatig vernieuwd en vakkundig onderhouden zodat u probleemloos kan genieten van de schitterende routes rondom Houffalize.

Tarief per MTB 29″ KONA Honzo Racefiets
1 dag (8uur) 30,- 45,- 25,-
1 dag (24uur) 35,- 30,-
2 dagen, voor camping gasten in overleg 55,-
3 dagen, voor camping gasten in overleg 80,-
4 dagen, voor camping gasten in overleg 105,-
5 dagen, voor camping gasten in overleg 125,-
Verhuurprijs is inclusief helm en reparatie set