Houffalize het ultieme mountainbiken…

Houffalize staat bekend als het mekka van de mountainbike. En Camping C&P bied alles wat je nodig hebt voor een perfect mountainbike weekend.

Ruim 150km schitterende mountainbike paden liggen op u te wachten. Zes goed gemarkeerde routes over het vaak technische en geaccidenteerde terrein bieden voor zowel beginner als gevorderde mountainbiker voldoende uitdaging. Houffalize, al jaren lang de organisator van een wereldbekerwedstrijd, trekt fietsers uit de gehele wereld. Een “must” voor iedere zichzelf respecterende ATB’er.

Allemaal KONA‘s te huur bij C&P.

De Kona Kahuna is een klassieke cross country hardtail mountainbike. Deze fiets is de koning van de klassieke Kona hardtail-serie en het is vaak de fiets die mensen doet beseffen hoe geweldig een mountainbike kan zijn.

De Kona Kahuna is voorzien van een aluminium frame met en RockShox Recon RL Solo luchtgeveerde voorvork. Deze voorvork heeft een veerweg van 100mm en vangt daarmee een groot deel van de schokken op.

De Kahuna is afgemonteerd met de Shimano Deore 1×12 schakelgroep. Deze groep levert prima schakelprestaties en is tevens duurzaam. Door de enkele aandrijflijn wordt gewicht bespaart zonder in te leveren op een groot schakelbereik. Het schakelbereik blijft namelijk gelijk in vergelijking met een dubbel voorblad. De stapjes tussen de versnellingen zullen iets groter zijn. De fiets is verder voorzien van Shimano MT401 hydraulische schijfremmen. Hydraulische schijfremmen bieden uitstekende remkracht, ongeacht de weersomstandigheden. Zo kan je dus veilig en snel tot stilstand komen!

Verder is de fiets voorzien van 29” wielen. Dit zijn grotere wielen in vergelijking met de 27 inch wielen, waarmee je meer snelheid kan maken. De Maxxis Forekaster banden bieden tevens uitstekende grip waardoor je elke bocht door kunt trappen.

Daarnaast hebben we ook vier Kona Honzo’s extra voor de verhuur. Deze super hardtail heeft niet alleen een stoere look, maar fietst met een dropper en dik rubber (2.5 voor en 2.3 achter) ook geweldig. Een fiets die perfect past in de uitdagende mountainbike-omgeving van Houffalize.

Mountainbike verhuur

Wij zijn deze winter al onze fietsen aan het vervangen en hebben daardoor vanaf maart 2024 weer 20x Kona Kahuna mountainbikes, 4x Kona Honzo mountainbikes en 4x ROVE gravelbikes ook van Kona in de verhuur. Ons materiaal wordt regelmatig vernieuwd en vakkundig onderhouden zodat u probleemloos kan genieten van de schitterende routes rondom Houffalize.

Tarief per MTB KONA Kahuna 29″ MTB KONA Honzo Gravelbike
1 dag (8uur) 35,- 45,- 40,-
2 dagen, voor gasten van de camping 65,- op aanvraag
3 dagen, voor gasten van de camping 95,-
4 dagen, voor gasten van de camping 125,-
5 dagen, voor gasten van de camping 155,-
Verhuurprijs is inclusief helm en reparatie set

Inbegrepen

  • De door u gekozen fiets, afgesteld op uw maat.
  • Een fietshelm
  • Een reparatieset per gezelschap en fietspomp voor eventueel kleine pech onderweg, in een handig rugzakje.

Informeert u vooraf naar beschikbaarheid van de mountainbikes/gravelbikes en reserveer om teleurstelling te voorkomen.