Houffalize het ultieme mountainbiken…

Houffalize staat bekend als het mekka van de mountainbike. En Camping C&P bied alles wat je nodig hebt voor een perfect mountainbike weekend.
Ruim 150km schitterende mountainbike paden liggen op u te wachten. Zes goed gemarkeerde routes over het vaak technische en geaccidenteerde terrein bieden voor zowel beginner als gevorderde mountainbiker voldoende uitdaging. Houffalize, al jaren lang de organisator van een wereldbekerwedstrijd, trekt fietsers uit de gehele wereld. Een “must” voor iedere zichzelf respecterende ATB’er.

Allemaal 29″ ATB‘s te huur bij C&P.

De laatste jaren heeft bij het mountainbiken de ontwikkeling niet stilgestaan en is de 29er steeds meer in trek gekomen, het is dus tijd om ons assortiment uit te breiden met deze techniek. Deze mountainbike beschikt, zoals de naam het al zegt, over grotere wielen (29inch).

Het voordeel van een 29er t.o.v. een gewone 26er is het volgende: Een voordeel wat je onder het fietsen ondervind, is het feit dat een fiets met grotere wielen, wanneer eenmaal op snelheid, deze ook langer blijft rollen. Je krijgt dus een koers vastere fiets die langer op snelheid blijft. Daarnaast hebben de grotere banden meer grip doordat er een groter loopvlak is. Ook zijn kleinere obstakels makkelijker te nemen.

Vol trots kunnen we u mededelen dat we, in 2018, onze eigen mountainbikes hebben laten maken. En al deze mountainbikes worden vakkundig onderhouden en regelmatig vernieuwd. Uiteraard is de huurprijs inclusief helm en per gezelschap krijgt u een reparatieset mee voor het geval dat u een lekke band zou krijgen.

Daarnaast hebben we vanaf 2021 vijf Kona Honzo’s extra voor de verhuur.
Deze super hardtail heeft niet alleen een stoere look, maar fietst met een dropper en dik rubber (2.5 voor en 2.3 achter) ook geweldig. Een fiets die perfect past in de uitdagende mountainbike-omgeving van Houffalize.

Mountainbike verhuur

Wij hebben 26x 29inch mountainbikes en 4x Kona Honzo’s in de verhuur.
Ons materiaal wordt regelmatig vernieuwd en vakkundig onderhouden zodat u probleemloos kan genieten van de schitterende routes rondom Houffalize.

Tarief per MTB 29″ KONA Honzo Racefiets
1 dag (8uur) 30,- 50,- 25,-
1 dag (24uur) 35,- 55 30,-
2 dagen, voor camping gasten in overleg 55,-
3 dagen, voor camping gasten in overleg 80,-
4 dagen, voor camping gasten in overleg 105,-
5 dagen, voor camping gasten in overleg 125,-
Verhuurprijs is inclusief helm en reparatie set

Inbegrepen

  • De door u gekozen fiets, afgesteld op uw maat.
  • Een fietshelm
  • Een reparatieset per gezelschap en fietspomp voor eventueel kleine pech onderweg, in een handig rugzakje.

Informeert u vooraf naar beschikbaarheid van de mountainbikes/racefietsen en reserveer om teleurstelling te voorkomen.