Kano verhuur

Vanuit onze locatie in de Ardennen kunt u diverse kano- of kajaktochten maken op het mooie riviertje de “Ourthe” of op het schitterende meer van Nisramont.

Meer informatie

Mountainbike verhuur

Houffalize staat bekend als het mekka van de mountainbike. En Camping C&P bied alles wat je nodig hebt voor een perfect mountainbike weekend.

Meer informatie

Racefiets verhuur

Wij hebben de volgende modellen racefietsen voor de verhuur: het heren model de Ridley Fenix en de Ridley Liz speciaal voor dames.

Meer informatie

E-mountainbike verhuur

In samenwerking met Bike-Reloaded bieden we deze zomer E-mountainbike verhuur aan.
Altijd al een keer een mooie mountainbiketocht met heel de familie willen maken in de Ardennen, of vlammen met je vrienden? Dan is de E-bike wat voor jullie! Achter de gids aan op een E-bike door de heuvels van Houffalize, onbezorgd genieten van de omgeving, mooie trails fietsen. Rijden met een e-MTB kan je energie besparen en zorgen dat je makkelijker een hele route kunt doen. Dus toch een fysieke uitdaging aangaan, maar niet op je tandvlees terugkomen.

Twee keer per week nemen we je graag mee op pad langs de mooie routes van de Ardennen om je alle mogelijkheden van de e-MTB te laten ervaren. Overwin steile beklimmingen en laat je door je e-mountainbike door de bochten stuwen. We passen de route geheel aan op het niveau van het gezelschap, want de allermooiste routes vind je samen met ons.

Meer informatie volgt