Safaritent

Sfeervol kamperen direct aan het rustieke riviertje de Ourthe in de safaritent.

vanaf  € 175 / per weekend

Het kampeergevoel ervaren, maar geen gesjouw met tenten? Dan is onze luxe safaritent zeer geschikt. Op een van de mooiste plekken van onze camping, direct aan het water, verblijft u in een ruime (25m²), compleet ingerichte tent voor max. 4 personen. In de safaritent vindt u twee aparte slaapcompartimenten met enerzijds een tweepersoonsbed (bestaande uit twee losse bedden) en anderzijds een stapelbed. Het woongedeelte bestaat uit een compleet keukenblok en een zithoek met eettafel. Ook beschikt de safaritent over kasten om uw persoonlijke spullen in op te bergen. Voor de tent vindt u een kleine veranda met een picknicktafel en een grasplek met eigen vuurplaats, zodat u ook buiten kunt zitten, eten en genieten. Kortom, van alle gemakken voorzien en toch de charme van het echte kamperen.

Wat is er nog meer aanwezig?
Verlichting en elektriciteit. De accommodatie is gezekerd op 10A, dus we willen u vragen geen zware elektrische apparaten mee te nemen. Indien u voor de kille avonden een kacheltje wenst dan is dit (voor meerprijs) mogelijk.
Een keuken met vierpits gasfornuis, kleine koelkast en kook-en eetgerei. Koffie kunt u zetten door water te koken en op te schenken.

Sanitaire voorzieningen zijn niet aanwezig in de safaritent. U kunt gebruik maken van het sanitair op de camping, op loopafstand van uw accommodatie. Denk er ook aan uw eigen wc papier, beddengoed (matrashoes, slaapzak en eigen kussen), hand- en theedoeken mee te nemen, dit is niet inclusief.

De safaritent is te boeken vanaf Pasen t/m september. Als de nachten weer kouder worden breken we de safaritent af.

Honden zijn tegen een geringe vergoeding toegelaten. (max. 2 honden).
Kijk op onze tarieven pagina voor prijzen en huur termijnen.

Verder staan natuurlijk alle kampeervoorzieningen tot uw beschikking en kunt u in het hoogseizoen deelnemen aan diverse buitensportmogelijkheden zoals mountainbiken, SUP en kajakken.

Start hier je aanvraag

Laadpunt

Camping C&P beschikt over een laadpunt voor elektrische auto's op de parking. Hier kunnen twee auto's tegelijk opladen. Kom je samen met je auto opladen?

De individuele stroomaansluitingen op de camping zelf zijn niet geschikt om elektrische auto's op te laden.