Huiskar

Een klein huis op wielen

vanaf  € 200 / per weekend

Begin 2022 staken we de handen uit de mouwen voor deze nieuwste accommodatie van onze camping: de door onszelf gebouwde en volledig ingerichte huiskar. Wakker worden met prachtig uitzicht op de Ardense bossen? Dit kleine huisje op wielen staat pal aan de rivier l’Ourthe op een van de mooiste plekjes van de camping. Het is met zijn stoere uitstraling een ware blikvanger. Deze 4-persoonsaccomodatie beschikt over een tweepersoonsbed op de vide, en twee losse bedden die u met een trapje bereikt. Het woongedeelte bestaat uit een gezellige keuken met barretje en een zithoek. Via de tuindeuren bereikt u de veranda, waar u heerlijk op kunt luieren. Doet u een stapje verder, dan heeft u de gelegenheid om aan de waterkant een vuurtje te stoken in de vuurbak.

Wat is er aanwezig?
Verlichting, kachel en elektriciteit. De accommodatie is gezekerd op 10A, dus we willen u vragen geen zware elektrische apparaten mee te nemen. Het opladen van uw elektrische auto is daardoor niet toegestaan bij deze accommodatie.
Een keuken met driepits gasfornuis, kleine koelkast en kook-en eetgerei. Koffie kunt u zetten door water te koken en op te schenken.

Sanitaire voorzieningen zijn niet aanwezig in de huiskar. U kunt gebruik maken van het sanitair op de camping, op loopafstand van uw accommodatie. Denk er ook aan uw eigen wc papier, beddengoed (matrashoes, slaapzak en eigen kussen) hand- en theedoeken mee te nemen, dit is niet inclusief.

Dichtbij huis en toch in een compleet andere omgeving, in de huiskar vind je alles wat je nodig hebt om er eens even helemaal uit te zijn.

Bekijk hier onze tarieven voor prijzen en huur termijnen.

In deze accommodatie zijn honden helaas niet welkom.

Start hier je aanvraag

Laadpunt

Camping C&P beschikt over een laadpunt voor elektrische auto's op de parking. Hier kunnen twee auto's tegelijk opladen. Kom je samen met je auto opladen?

De individuele stroomaansluitingen op de camping zelf zijn daar in tegen niet geschikt om elektrische auto's op te laden.