Camping

Kamperen in het hart van de Ardennen

vanaf  € 18,50 / per nacht

Camping C&P in Houffalize, direct aan de Ourthe is een camping waar het buitenleven centraal staat en waar je lekker kunt bijkomen aan een knisperend vuurtje.

Camping C&P is een heerlijke kampeerplek. Overdag actief in de bossen of op het water. ’s Avonds een heerlijk hapje eten op het terras, mits het restaurant geopend is en een drankje nuttigen onder de sterrenhemel.

Je kunt bij ons terecht met je eigen tent, camper of caravan op een van onze 40 kampeerplekken of verblijf in een van de diverse unieke accommodaties.

Een kleinschalige, gezellige familiecamping waar u vanaf de camping direct kunt starten aan uw sportieve avontuur. Er zijn geen seizoen- of vaste jaarplaatsen.
Wens je gebruik te maken van stroom, vergeet dan niet een lang verlengsnoer mee te nemen.

Om de romantiek van het kamperen te benadrukken kun je, als er geen stookverbod opgelegd is, bij ons in daarvoor speciaal gemaakte vuurbakken, een houtvuurtje stoken, tot 23:00 uur. Zo kun je `s avonds bij het houtvuur genieten van de sterrenhemel.
De vuurbakken zijn voor algemeen gebruik en het is niet mogelijk deze vooraf te reserveren.
Wij verkopen ook grote zakken hout voor € 8,50.

Tussen 23:00 uur en 8:00 uur wordt er gevraagd de rust te bewaren.

U kunt vanaf 14:00 uur en tot 22:00 uur inchecken. Wij vragen u dan wel om extra rekening te houden met de andere campingbezoekers. Bekijk hier de tarieven.

Start hier je aanvraag

Laadpunt

Camping C&P beschikt over een laadpunt voor elektrische auto's op de parking. Hier kunnen twee auto's tegelijk opladen. Kom je samen met je auto opladen?

De individuele stroomaansluitingen op de camping zelf zijn niet geschikt om elektrische auto's op te laden.