Blokhut

Overnachten in een knusse blokhut

vanaf  € 140 / per weekend

Met het gezin, een groep vrienden of gewoon lekker met z’n tweetjes overnachten in een blokhut? Dat is bij ons mogelijk.

We hebben diverse accommodaties op onze camping, iedere hut is basic ingericht maar compleet!
De hutten staan op de camping en zijn te huur met eventueel een naastgelegen kampeerplek voor als vrienden of familie komen die juist wel een camper, tent of caravan meenemen. Zijn er vragen naar de verschillende combinatie mogelijkheden dan horen we het graag.

Honden zijn tegen een geringe vergoeding toegelaten in de blokhutten (maximaal 2 honden per blokhut).

De hutten staan op het kampeerterrein en je maakt gebruik van het sanitair in het hoofdgebouw (waaronder douches met warm water). Verder staan natuurlijk alle kampeervoorzieningen tot je beschikking en kun je in het hoogseizoen deelnemen aan diverse buitensportmogelijkheden.

U kunt vanaf 17:00 uur (in de zomermaanden vanaf 16:00 uur) en tot 22:00 uur inchecken.

Bekijk hier de tarieven.

Hieronder ziet u enkele indelingen van onze blokhutten.

Start hier je aanvraag

Blokhut 4 + 1 personen

Een gezellige blokhut met binnen én buitenruimte! We verhuren vier blokhutten op onze camping voor 4 +1 personen. Deze blokhutten zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Achterin vind je 2 slaapkamers met een stapelbed voor 3 personen en een bedstee met een tweepersoonsbed. Elke blokhut bestaat uit twee slaapkamers en een woonkamer met een keuken, eettafel en zithoek. Voor de blokhut vindt u een overdekte veranda met een picknicktafel om ook buiten te zitten, eten en spelen.

Blokhut 4 + 2 personen

Een gezellige blokhut met binnen én buitenruimte! We verhuren twee 4 +2 persoonsblokhutten op onze camping. Elke blokhut bestaat uit twee slaapkamers met een stapelbed en een woonkamer met een keuken, eettafel en bank. Deze bank, bestaande uit twee aparte matrassen, kan uitgeschoven worden tot een tweepersoonsbed. Zo kunt u ook met zes personen in deze volledig ingerichte blokhut verblijven. Voor de blokhut vindt u een overdekte veranda met een picknicktafel om ook buiten te zitten, eten en spelen.

Blokhut 6 + 2 personen

Een vriendenweekend of juist met heel de familie in één accommodatie? Dat kan in onze 6 +2 persoonsblokhut, waarvan we er drie op onze camping verhuren. De blokhut beschikt over drie slaapkamers met een stapelbed. In het woongedeelte vindt u een keuken, eettafel en zithoek van twee aparte bedbanken. Zo kunt u ook met acht personen in deze volledig ingerichte blokhut verblijven. Twee van deze blokhutten is bovendien voorzien van buitentafel, zodat u bij mooi weer buiten kunt genieten.

Blokhut 7 + 2 personen

De 7 +2 persoonsblokhut is geschikt voor max. vijf volwassenen en vier kinderen. De blokhut is ruim opgezet en heeft naast de slaapkamer met een tweepersoonsbed en slaapkamer met stapelbed een knusse slaapvide met vier losse bedden. Het woongedeelte bestaat uit een gezellige eethoek en een keuken met barretje. Ideaal om een drankje aan te drinken wanneer er gekookt wordt. Bovendien beschikt de blokhut over een buitenplaats met vuurplek en banken, zodat u op een mooie avond kunt genieten bij het kampvuur.

Trekkershut 2 + 1 personen

De trekkershut is de meest knusse hut van onze camping. Met een ruim tweepersoonsbed (bestaande uit twee losse bedden) en een idyllische hoogslaper is de hut geschikt voor 2 (tot 3) personen, mits de derde persoon onder de 15 jaar is. Naast slaapgelegenheid biedt de trekkershut ook een ruime bank en kleine keuken. In één ruimte is alles aanwezig om te koken, slapen en luieren.

Wat is er nog meer aanwezig?

Verlichting, gaskachel en elektriciteit

De accommodaties zijn gezekerd op 10A, dus we willen u vragen geen zware elektrische apparaten mee te nemen. Het opladen van uw elektrische auto is niet toegestaan bij de accommodaties.

Een keuken 

Een eenvoudige keuken met twee (of vier)pits gasfornuis, koelkast en kook-en eetgerei. Koffie kunt u zetten door water te koken en op te schenken.

Sanitaire voorziening is niet aanwezig in de blokhut

U kunt gebruik maken van het sanitair op de camping, op loopafstand van uw accommodatie. Denk er ook aan uw eigen wc papier, beddengoed, hand- en theedoeken mee te nemen, dit is niet inclusief.

Laadpunt

Camping C&P beschikt over een laadpunt voor elektrische auto's op de parking. Hier kunnen twee auto's tegelijk opladen. Kom je samen met je auto opladen?

De individuele stroomaansluitingen op de camping zelf zijn niet geschikt om elektrische auto's op te laden.