Welkom bij camping C&P

Het oude paviljoen voor jagers en vissers (Chasse et Pêche) en het originele kampeerterrein uit de jaren 80 is ondertussen uitgegroeid tot een knusse camping met tentplekken, caravan-en camper-plaatsen, blokhutten, huiskar en safaritent.

Ook kunt u een heerlijk hapje eten in ons gemoedelijke eetcafé, uitdagende buitensportactiviteiten ondernemen en prachtige wandel- en fietsroutes starten vanaf de camping. Bovendien is dit één van de weinige campings waar je nog een vuurtje kunt stoken (mist er geen stookverbod is). We hebben die vuurbakken natuurlijk niet voor niks neergezet. Of u een nachtje wenst te blijven in uw eigen tentje of toch een week in een van onze accommodaties u bent van harte welkom.

We kiezen bewust voor kleinschaligheid en proberen zo borg te staan voor kwaliteit, veiligheid en een gemoedelijke, persoonlijke sfeer.

Het team, bestaande uit de eigenaren Emiel & Martine, vaste en freelance horecamedewerkers en buitensportinstructeurs, zetten zich vol enthousiasme in voor u als gast. Gezelligheid en het denken vanuit mogelijkheden staat hierbij voorop.

De instructeurs begeleiden u op professionele wijze tijdens de activiteiten en zorgen voor uw veiligheid maar vooral ook voor een leuke en ontspannen sfeer. Ook de medewerkers in het café-restaurant zorgen, behalve voor het heerlijke eten, voor een gemoedelijke en ongedwongen sfeer zodat u zich helemaal ‘thuis’ kunt voelen.

Voor informatie kunt u ons overdag tot 20:00 uur bereiken op telefoonnummer +32 (0)61 288314
of u kunt ons altijd een mail sturen naar ons mail adres: info@cpbuitensport.com

Wenst u voor de de zomermaanden te informeren naar de beschikbaarheid dan ontvangen we daar ook graag een mail over.