Vier de liefde

Wie wil dat nu niet, een trouwfeest op onze camping, waar liefde en natuur samenkomen voor een onvergetelijke viering. De sfeer, het gevoel van vakantie, overnachten in een blokhut, je eigen caravan of een safaritent. Vanaf het eerste moment creëren wij een ontspannen sfeer. Lekker in de natuur bieden wij een unieke setting voor jullie speciale dag(en).

Zijn jullie op zoek naar een sfeervolle locatie om het trouwfeest te vieren? Wij hebben de ruimte waar gezelschappen terecht kunnen voor o.a. een familiaal feestje of juist een groots knalfeest dat duurt tot in de late uurtjes. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

Trouwen doen jullie in het gemeentehuis of in de kerk bij jullie in de buurt, de ceremonie vindt vervolgens plaats op de camping. En misschien wel het mooist, iedereen kan na afloop blijven slapen in een blokhut, in zijn eigen tent, camper of caravan.

Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring en daar doen wij als team graag een stapje meer voor.
Onze camping biedt niet alleen een mooie locatie, maar ook alle nodige faciliteiten om jullie dag perfect te maken. Van accommodaties voor jullie gasten tot heerlijke cateringopties en (buitensport) activiteiten om van te genieten tijdens het verblijf.

Een trouwerij bij C&P is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 100 personen. En de hond mag natuurlijk ook mee!
Tot 23h00 mag de muziek over de boxen op de camping, hierna gaat het feestje indien gewenst over in een stillere modus, tot 01h30. Voor de doorzakkers onder ons brand het vuurtje bij C&P altijd.

Kom naar Camping C&P en beleef jullie sprookje in de Ardennen!

Laat ons jullie helpen om jullie liefde te vieren