Vier de liefde

Wie wil dat nu niet, een trouwfeest op een camping. De sfeer, het gevoel van vakantie, overnachten in een blokhut, je eigen caravan of een safaritent. Vanaf het eerste moment creëren wij een ontspannen sfeer. Lekker in de natuur en volledig in te delen naar eigen wens.

Zijn jullie op zoek naar een sfeervolle locatie om het trouwfeest te vieren? Wij hebben de ruimte waar gezelschappen terecht kunnen voor o.a. een familiaal feestje of juist een groots knalfeest dat duurt tot in de late uurtjes. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

Trouwen doen jullie in het gemeentehuis of een kerk bij jullie in de buurt, de ceremonie vindt vervolgens plaats op de camping. En misschien wel het mooist, iedereen kan na afloop blijven slapen in een blokhut, in zijn eigen tent, camper of caravan.

Wij zorgen dat jullie trouwfeest het mooiste feest van jullie leven wordt en daar doen wij als team graag een stapje meer voor.

Een trouwerij bij C&P is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 100 personen. En de hond mag natuurlijk ook mee!
Tot 23h00 mag de muziek over de boxen op de camping, hierna gaat het feestje indien gewenst over in een stillere modus, tot 01h30. Voor de doorzakkers onder ons brand het vuurtje bij C&P altijd.

Neem contact met ons op