MTB/Gravel/Racefiets arrangement

Wil je een weekendje onbekommerd met je vrienden of familie fietsen, maar je hebt geen zin om u druk te maken over eten, slapen of stalling en routes etc…dan is ons fiets arrangement mogelijk iets voor jou.

Je overnacht in blokhutten (alleen je fiets spullen, slaapzak, kussen en schone kleren mee), maaltijden (ontbijt, lunchpakket en diner) worden voor je geregeld. Je krijgt van ons tips en kaartmateriaal over de routes. Je kan je fiets stallen en onderhouden/schoonmaken. En als je geen mountainbike hebt, of kunt/wilt meenemen, kan je die bij ons huren. Mountainbiken, gravelbiken, racefietsen of misschien een combinatie… wat je maar wilt!

Mountainbike

Houffalize het Mekka voor de mountainbiker. Niet voor niets wordt er hier jaarlijks een wereldbeker wedstrijd verreden. Ruim 150km uitgezette routes. Voor elk niveau: technisch, geaccidenteerd wat je maar wilt… Je kunt je eigen fietsen stallen en schoon spuiten. Heb je geen eigen fiets dan kun je deze bij ons huren. Zie tarieven MTB huur.

Gravelbike

Een combinatie van mountainbiken en racefietsen op de gravelbike om zowel op asfalt, grind of een stukje lichte singletrack te rijden behoort ook tot de mogelijkheid. Zie tarieven MTB huur.

Racefiets

De Ardennen het decor van Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl en vele andere grote wedstrijden en toertochten. Vanaf onze camping kunt u oneindig de prachtigste ritten maken of u optimaal voorbereiden op het komende seizoen en klimwerk. Ook kun je je fiets bij ons binnen stallen en poetsen/onderhouden.

Combinatie MTB/Race/Gravelbike

Wil je eens een andere fiets discipline proberen… dat is nu mogelijk. Als je een weekend komt racefietsen en denkt laat ik eens een dag op de mountainbike proberen is dit geen probleem. Je huurt bij ons de fiets die u nodig heeft (je hoeft dus niet 2 fietsen mee te nemen of aan te schaffen).

Aanvraag fiets arrangement

Het C&P mountainbike arrangement:

Vrijdag

Aankomst in de avond: Ontvangst met welkomst drankje, doornemen programma en uitdelen kaarten en routes. Overnachting in blokhut (blokhut vanaf 17.00uur beschikbaar). Fietsen stallen in loods.

Zaterdag

Ontbijt en lunchpakket in de blokhut. (ingrediënten worden aangeleverd, door jezelf te bereiden) De gehele dag kun je je uitleven. Bij terug komst je fiets afspuiten/onderhouden en zelf een warme douche nemen. In de avond kun je genieten van het door ons verzorgde diner. Je overnacht weer in de blokhut.

Zondag

Zelfde indeling als zaterdag. Na het diner (ongeveer 17.00uur) einde van het arrangement. (op verzoek kun je het diner van zondag ook verschuiven naar de aankomst- vrijdag)

MTB Standaard arrangement 1

€125p.p.
  • Groepsgrootte vanaf 4 personen in een blokhut. Verlenging extra nacht met ontbijt €30,- p.p. (vertrek maandag ochtend 11.00uur)

MTB Standaard arrangement 2

€135p.p.
  • Groepsgrootte vanaf en tot 4 personen in een safaritent. Verlenging extra nacht met ontbijt €30,- p.p. (vertrek maandag ochtend 11.00uur)

MTB Standaard arrangement 1

€160p.p.
  • Met 2 personen in een trekkershut. Verlenging extra nacht met ontbijt €30,- p.p. (vertrek maandag ochtend 11.00uur)

Het uitgebreide C&P mountainbike arrangement:

Vrijdag

Aankomst in de avond: Ontvangst met welkomst drankje, doornemen programma en uitdelen kaarten en routes. Overnachting in blokhut (blokhut vanaf 17.00uur beschikbaar). Fietsen stallen in loods.

Zaterdag

Uitgebreid ontbijt buffet in ons restaurant met de mogelijkheid tot het maken van een lunchpakket. De gehele dag kun je je uitleven. Bij terug komst je fiets afspuiten/onderhouden en zelf een warme douche nemen. In de avond kun je genieten van een heerlijke BBQ, door ons verzorgd. Je overnacht weer in de blokhut.

Zondag

Zelfde indeling als zaterdag. Na het diner (ongeveer 17.00uur) einde van het arrangement.
(op verzoek kun je het diner van zondag ook verschuiven naar de aankomst- vrijdag)

MTB Uitgebreid arrangement 1

€155,50p.p.
  • Groepsgrootte vanaf 4 personen in een blokhut. Verlenging extra nacht met ontbijt €37,50 p.p. (vertrek maandag ochtend 11.00uur)

MTB Uitgebreid arrangement 2

€175p.p.
  • Groepsgrootte tot 4 personen in een safaritent. Verlenging extra nacht met ontbijt €37,50 p.p. (vertrek maandag ochtend 11.00uur)