Arrangement op maat

Op zoek naar een locatie voor een grensverleggende en fysiek uitdagende training, een relaxed maar actief bedrijfsuitje of wilt u buitensport als middel inzetten tijdens uw teambuilding of training: dan is C&P de geschikte organisatie. Veiligheid, professionele begeleiding en een programma afgestemd op uw wensen en budget staan garant voor een geslaagd evenement of een optimale training.

Op maat

Passen onze standaard arrangementen niet in je wensenplaatje dan gaan we graag, samen met jou, aan de slag om het door jou gewenste arrangement samen te stellen.

Zo kunnen we een programma extra uitdagend maken door een leuk spel of competitie element in te bouwen. Inzet, inventiviteit, en samenwerking worden hierbij de speerpunten.

Minder sportief?

Of wens je het liever iets minder sportief? Wat dacht je dan van een mooie combinatie van sport en gezelligheid?!

Bierbrouwerijen

In nog geen straal van 20 km bevinden zich twee bier brouwerijen van lokale speciale bieren, misschien leuk om hier een sportieve dag af te sluiten met een rondleiding en een proeverij.

Passend programma voor trainingen en opleidingen

Ook voor grensverleggende trainingen of opleidingen, zowel fysiek als mentaal, kunnen we een passend programma voor u samenstellen. Onze jaren lange ervaring in dit segment staat borg voor een uitgebalanceerd programma volledig afgestemd op uw verwachtingen.

Trainingen en teambuilding

Verder kunnen wij ook zorgen voor technische- logistieke- en adviserende ondersteuning bij uw trainingen of teambuilding. U kunt zich als bedrijf of trainer/coach volledig richten op uw inhoudelijk programma, terwijl wij zorg dragen voor alle organisatorische en logistieke aspecten en ondersteuning waar nodig en wenselijk voor het proces.

Er is veel mogelijk!

Kortom er is veel mogelijk! Om u het meest geschikte arrangement te kunnen aanbieden kan je het beste per mail of telefoon contact opnemen om je wensen kenbaar te maken. Of je maakt een afspraak om bij ons langs te komen zodat je een goed beeld krijgt wat wij voor je kunnen betekenen.

Zo kunnen we een programma extra uitdagend maken door een leuk spel of competitie element in te bouwen. Inzet, inventiviteit, en samenwerking worden hierbij de speerpunten.

Vraag een offerte op maat aan