MTB/Racefiets Arrangement

Wilt u een weekendje onbekommerd met uw vrienden of familie fietsen, maar u heeft geen zin om u druk te maken over eten, slapen of stalling en routes etc…dan is ons fiets arrangement mogelijk iets voor u.

Meer informatie

Weekend Arrangement

Een uurtje rijden over de grens bij Maastricht ligt midden in de bosrijke Ardennen, aan de bekende kanorivier de “Ourthe”, de basis van Camping C&P Buitensport. Bij vele mensen het vertrouwd adres voor een (ont)spannend weekend of midweek, vol outdoor-activiteiten.

Meer informatie

Survival kamp

Onze organisatie heeft alle “ingrediënten” in huis om u als docent te kunnen helpen om uw leerlingen, en u zelf, een geweldige en onvergetelijke week te bezorgen.

Meer informatie

Motor arrangement

Prachtige, bochtige wegen, nauwelijks verkeer door de mooiste omgeving en langs de leukste stadjes met terrasjes. Routes op kaart, voor GPS, (eventueel ook GPS te huur) of onder begeleiding,.. alles is mogelijk.

Meer informatie

Arrangement op maat

Op zoek naar een locatie voor een grensverleggende en fysiek uitdagende training, een relaxed maar actief bedrijfsuitje of wilt u buitensport als middel inzetten tijdens uw teambuilding of training: dan is C&P de geschikte organisatie. Veiligheid, professionele begeleiding en een programma afgestemd op uw wensen en budget staan garant voor een geslaagd evenement of een optimale training.

Meer informatie

Vier de Liefde

Op zoek naar een romantische locatie voor een trouwfeest waar liefde en natuur samenkomen voor een onvergetelijke viering: Stop met zoeken. De sfeer en het gevoel van vakantie, overnachten in een blokhut, je eigen caravan of een safaritent. Vanaf het eerste moment creëren wij een ontspannen sfeer. Lekker in de natuur bieden wij een unieke setting voor jullie speciale dag(en).

Meer informatie